Andaman, Havelock Is.

Beste thuisblijverts! Maarten en yours truly hebben zich ontzettend goed vermaakt op Havelock Island op Andaman! Het ultieme paradijsgevoel hier versloeg de stranden van Sri Lanka. Chillen in je hangmat, Kingfisher uit de koeling en gezellig feestjes bouwen zijn hoofdzaken in de dagbesteding. Ik ben na 4 dagen officieel een Open Water Diver geworden en Maarten Advanced Diver. Kleine domper was de regen op de laatste dagen en een kokosnoot die op m’n voet gevallen was (joepie! ik leef nog! kansberekening). Om het strandleven te eren hebben deze heren besloten om hun laatste dagen van de India reis in Goa door te brengen. Een zonnige groet vanuit Vagator!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.